Sound of tha police

Gisteren kregen we het aan de stok met de politie tijdens een repetitie van mijn band. We waren rustig onze nummers aan het doorspelen op een ( volledig in privehanden van de vader van onze drummer) fabrieksterrein en deden dit buiten omdat het zo mooi weer was. Plots kwam de blauwe brigade op een fiets naar ons toe gereden en zei op heel arrogante manier dat we moesten ophouden want dat er een buur al is was komen klagen en dat hij nu de politie had gebeld.
Wij vielen volledig uit de lucht toen die drieentwintig jarige snotaap die net van de politieschool kwam ons dat nieuws kwam vertellen. Ten eerste omdat onze buren langs de ene kant een garage zijn ,de buren aan de andere kant een badkamergroothandel en het fabrieksterrein toch een honderd op honderd meter groot is. Ten tweede omdat de buren helemaal nog niets kwamen zeggen waren.
Tja , het zal aan de verzuring liggen zeker… We mogen niet meer openlijk gelukkig zijn.
Maar bij deze nodig ik dus iedereen uit op ons openluchtconcert vanavond vanaf zeven uur op de fabrieksterreinen van leysen fineer aan de jubellaan.
Want als er 1 iemand belt die overlast heeft moeten we stoppen , maar als er nu 10 mensen zouden bellen dat ze het goed vinden , zouden we dan mogen verderdoen? Of werkt ons wetssysteem zo niet?
https://i2.wp.com/bartvanteeffelen.web-log.nl/photos/uncategorized/politie.jpg

~ door hoofdtelefoon op april 7, 2007.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: