Labo examen

Wel wel, ik had vandaag dus labo examen van een labo waar ik 10/20 op had maar toch opnieuw moest doen wegens niet duidelijke regels over de studiepunten en dergelijke.
Soit, ik kom dus de school binnen ga naar het aangewezen lokaal en verbaas mij er al over dat dat een lokaal is zonder computers in. Ik wacht samen met nog twee anderen voor het lokaal.

20 minuten na (hadden we het academisch kwartiertje in acht genomen waren we weggeweest) de afgesproken tijd komt de docent eindelijk tevoorschijn en vertrokken we toch maar naar een lokaal met computers in. Op het eerste gezicht leek dit al twee maand niet meer geopend, op het tweede gezicht bleek toch dat er een paar computers gebruikt waren maar duidelijk niet die van de studenten. Ik ga aan mijn computer zitten en hoop eigenlijk nog altijd stiekem dat de docent in kwestie nu gaat zeggen “laat jullie papieren maar zien en ik geef je je punten van de vorige .

Dit gebeurd niet en bij begint te morrelen aan de printer, ik natuurlijk in paniek want als hij een nieuwe opdracht geeft kan ik het helemaal vergeten. Later blijkt die opdracht te zijn voor degenen die ook de theorie moeten doen. Ik start de computer op probeer het programma te starten, en dat lukt niet. Na mijn vierde poging roep ik de leraar er toch maar bij die niets anders kan doen dan er twee andere specialisten bij te roepen en het daaraan te vragen.
Deze twee doen er 1,5 (anderhalf!!) uur over om het euvel te verhelpen, ondertussen is het al 10.30 en zijn we dus al twee uur verder zonder nog maar een letter code uitgeprobeerd te hebben, en eigenlijk zitten we daar dus helemaal voor lucht want ja we waren er eigenlijk al door.
https://i0.wp.com/visl.technion.ac.il/projects/2005w07/matlab7_logo.jpg

Eindelijk begint het examen, begint de heer dan ook nog eens van die supermoeilijke vragen te stellen die je enkel kan weten als je die cursus van dat labo volledig vanbuiten kent. Wat niet de bedoeling is bij een labo want je kan alles toch gaan opzoeken. Ik zit dus al wat te bibberen tot hij toch uiteindelijk vraagt : “hoeveel had je vorige keer?”
10 antwoord ik , “met de hakken over de sloot dus” Ik zie hem 10 opschrijven en alles is gebakken.

Maar mensen daar op denayer , een beetje professioneler kan toch wel, ik heb ook nog dingen te doen he.

~ door hoofdtelefoon op augustus 23, 2007.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: