De Britney spears saga, een beknopte samenvatting

Zoals jullie allemaal wel weten gaat het niet goed met ons aller Britney, na haar scheiding metKevin- “I’m the best rapper in the whole universe”-Federline. Ging het van kwaad naar erger met de ongekroonde prinses van de pop. Drank en drugs en meerdere “I wear no panties” incidenten deden haar al vervagende imago geen goed. De hele saga was en is natuurlijk te volgen op perezhilton.com maar daar verschijnt zowat elke dag wel twee keer iets over Britney wat het heel moeilijk maakt om te volgen. Dus geef ik hier, als jullie dienaar en helper in nood, een beknopte samenvatting van Britneys uitspattingen in het showbizzwereldje. Omdat cultuur mij nauw aan het hart ligt natuurlijk.

Ik ga hier nu geen oude koeien uit de sloot halen dus laten we de periode vlak na haar mislukte huwelijk eventjes buiten beschouwing, het enige wat ze toen deed trouwens was drinken, snuiven, niet op haar kindjes letten en proberen af te kicken.

fp_914281_spears_kids_fp_30.jpg
Nee, Laten we beginnen een maand geleden, wanneer haar eerste single in ettelijke jaren uitkwam. Na een aantal echt “shitty tracks” die lekten kwam er “
gimme more” een volgens de muziekcritici nog best te pruimen track. Ik hier denk er anders over maar mijn mening is van ondergeschikt belang. Even leek het de goeie kant op te gaan met de voormalige ster van disney channel. Ze repeteerde terug en even later lekte het nieuws uit dat ze op de VMA’s De muziekprijzen van MTV mocht openen.

Bij de kritiek van onder andere Kayne West werden naar aanloop van dat evenement nog vraagtekens geplaatst. Maar meer en meer leek het erop dat Britney de druk niet ging aankunnen en ze zou gaan instorten op het podium.

Maar vlak voor de VMA’s kwam Britney’s nieuwe single uit , en deze werd echt goed onthaald door de pers, een comeback leek in de maak.
Maar het mocht niet baten, het concert dat de blonde stoot met bierbuik gaf was allesbehalve flatterend, er zwiepte meer vet in het rond dan wat anders en het lippen van het nummer lukte ook al niet goed. Dan vroeg ik mij af waar dat schoolmeisje van een paar jaar geleden gebleven was. En dat was duidelijk ook nog voor haar borstvergroting, wat nu twee vetklompjes geworden zijn.

https://i2.wp.com/www.quotenet.nl/britney_spears.jpg
Nee, na haar optreden op de video music awards werd ze volledig afgebroken in de
gespecialiseerde pers.Ze ging er volledig aan tenonder. Want het optreden was ook echt ronduit slecht. Haar danspasjes trokken op niets, ze lipte niet goed, haar valse nagels waren afgevallen, ze was te dik, had teveel bier gedronken, en zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan.
Site Meter aexcl_britney_spears3_wenn1.jpg

Vanaf die moment was het hek van de dam, Britney werd nog maar eens gespot met haar edel deel bloot. En ze ging in de aanval tegen komiek Sarah silverman die grapjes over Britney haar kinderen had gemaakt. Je zou voor minder zou ik zeggen, de kinderen van Michael jackson zijn er slecht aan toe, maar die van Shitney spannen toch de kroon in termen van verwaarloosd worden. K-Fed moet ze niet meer hebben evenals zijn ex ega. Ze worden dus met andere woorden aan hun lot overgelaten.

britiggy.jpg

Ook begon ze terug te drinken, en sprong haar op het punt staande samenwerking met ex vriendje justin timberlake en producer timbaland af. Het nieuws dat ze na haar optreden had gehuild als een baby en had gezegd dat ze op een varken leek deed al snel de ronde door heel hollywood en Zo werd de voormalig zelf verklaarde maagd tot het huwelijk weer het hoopje ongelukkigheid dat ze een maand voor haar optreden ook al was geweest (remember het kaalscheren van haar hoofd.)

aexcl_britney_spears3_wenn1.jpg

Haar arrogantie en woede kwamen weer bovendrijven en de geruchten bleven binnenstromen. Zo zou ze bijvoorbeeld anti depressiva genomen hebben voor de VMA’s, werden er liedjes over haar gemaakt en ging het gerucht dat ze haar kinderen zou verliezen.
Ook stopte haar advocaat, en vooral, ze werd gedumpt door haar manager die haar al een aantal jaar bijstond. Dit alles was wel heel veel om op 1 dag te verwerken voor ons arm schaap. “Suicide watch on” was de code die bij haar directe omgeving de bovenhand hield.

britiggy.jpg

Maar het ergste moest nog komen, het proces waarin haar kinderen de inzet waren kwam als maar dichterbij en een rechter zei dat dinsdag een beslissing moest vallen. Terwijl dat gebeurde bevestigde een andere rechter het vonnis dat Britney een drugsverslaafde is en dat ze hulp moet zoeken. Tegen alle goede raad in echter bleef onze popprinses rustig verder drank en drugs gebruiken alsof het haar dagelijkse maaltijd op school was.Ze liet zich overal zien en zei dat ze zich prima voelde wat helemaal niet zo was.

https://i0.wp.com/i.imdb.com/Photos/Events/5524/KevinFeder_Ausse_11750165_400.jpg

http://i.imdb.com/Photos/Events/5524/KevinFeder_Ausse_11750165_400.jpg

Ondertussen werd in de gespecialiseerde media duchtig geroddeld , er werd zelfs een interview met haar kinderen gepubliceerd! Dit en nog vele andere dingen duwde onze al gevallen ster nog dieper in de put. Ook bleek nog eens dat ze misschien de gevangenis in moest omdat ze al jaren rondreed zonder rijbewijs van de staat californie, wat nodig is daar ook al heb je een rijbewijs in een andere staat.

Na al deze schandalen riep perez hilton (dus niet ParIS hilton) op om de nieuwe single te boycotten. En alsof dat nog niet genoeg was allemaal verloor ze gisteren ook haar kinderen aan haar ex man Kevin Federline. Kommer en kwel dus bij Britney nu vandaag ook blijkt dat ze nog meer dingen aangewreven krijgt, zoals auto accidenten en illegaal drugsbezit, Gelukkig voor haar staat haar nieuwe single door al die aandacht (negatieve publiciteit is ook publiciteit) op 1 in de soundscan top 100 , de top voor gedownloade liedjes in amerika. Dus is er toch nog iets goeds te melden in Britneyland.

En nu heb ik genoeg gelezen en geschreven en gehoord van Britney Spears voor de rest van mijn leven. De eerste die er nu nog iets over vraagt wordt gevierendeeld, in stukjes gesneden, in de vagina van Britney spears gestopt en eruitgehaald door de chiwawa van Paris Hilton.

~ door hoofdtelefoon op oktober 3, 2007.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: