Bart Somers

We gaan even de lvb citatenblog toer op met eentje van Bart Somers , voorzitter van open VLD en burgemeester van Mechelen.Bart zegt op teletekst:

Ik begrijp niet dat het kartel zegt dat Leterme premier moet worden. Het kan de mensen niet schelen wie er in de Wetstraat 16 komt. De mensen maken zich zorgen over hun koopkracht, de energieprijzen, bedrijven in moeilijkheden.”

De Partij die dus de voorbije acht jaar de regering geleid heeft zegt dat mensen het niet belangrijk vinden wie premier wordt. Hij vindt dus met andere woorden dat het mensen geen moer kan schelen of het nu een konijn of een boer is die ons land vertegenwoordigt in het buitenland en die het beleid voor de komende vier jaar bepaalt. Dat noem ik nu nog eens een hypocriete uitspraak se, Bart Somers die zelf een “partij voor Mechelen” vormde bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 om toch maar op zijn troon van burgemeester van Mechelen te blijven zitten beweert dat een partij het niet belangrijk mag vinden om hun kopstuk in de wetstraat 16 te krijgen. Hij slaagt trouwens ook twee dingen door elkaar. Hij zegt eerst dat de CD&V vind dat Leterme premier moet worden en dan dat de mensen daar geen moer om geven. Tja, Waarom hebben dan 800.000 mensen op iemand gestemd als ze er toch niet om geven wie er uiteindelijk op de stoel van premier terechtkomt.
Pure nonsens vind ik dit! Van een partij die verloor met de verkiezingen maar denkt dat ze gewonnen heeft. Van een partij waardoor de komende regering met een begrotingstekort zal MOETEN beginnen , ongeacht wie er premier wordt. Gewoon omdat er een klein gaatje in hun hand zat. Bartje Somers gaat hier serieus uit de bocht volgens mij. Voila se , dat is wa ik ervan denk.

~ door hoofdtelefoon op december 2, 2007.

2 Reacties to “Bart Somers”

  1. en weer een kanjer van een dt-fout
    nog wel in het voltooid deelwoord
    of gaa je de weg van mijn aanbidder op?

  2. Ok hier sla ik een volledig mea culpa, welke idioot schrijft geleid nu met dt !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: