Interimregering

Volgens mij is die interimregering echt wel weggegooid geld, als ze nu eens een beetje beter hun best doen hebben ze een echte regering. Want zeg nu zelf, er is toch niets ondankbaarder dan een interim doen en weten dat je binnen 3 maanden toch wordt buitengezet. Buiten natuurlijk als je eigenlijk door de bevolking al buitengezet was en je kans schoon ziet om het nog 3 maanden verder uit te zingen. Nee premier Verhafstoodt maakt zich hier niet populair door bij mij. En Bartje Somers maar zeggen dat hij er maar 14 dagen over heeft gedaan. Maar kan iemand mij vertellen wat er dan in het regeerakkoord staat?
Nee, ok dan heeft guy gewoon aan wat mensen gevraagd wil jij in de interimregering komen ja of nee? Die anderen vroegen dan moet ik dan een cent betalen ja of nee? En toen mochten ze over/door gaan. Een beetje zielig maarja zo zijn wij Belgen he, een beetje zielig.

~ door hoofdtelefoon op december 19, 2007.

3 Reacties to “Interimregering”

  1. Het devies in de media luidt nu: niet klagen, wees al blij dat er een regering is.

    Ja, een mens weet zijn normen bij te stellen na zes maanden immobilisme.

  2. Vanmorgen op radio1 heeft een mens die er iets van weet uitgelegd dat “Interim-regering” een verkeerd woord is. Het is een echte volwaardige regering, wat betekent dat alle formaliteiten moeten tot in de puntjes vervuld worden.

    Vreemd hoe ze er nu ineens in slagen om op enkele dagen tijd een regering in elkaar te boksen, wat is het verschil met een maand geleden? Wie volgt dit nog? En dan durven ze nog zeggen dat het niet om de postjes gaat. Volg eens welke stoelendans er gaat gebeuren voor de nog in te vullen ministerposten.

    België Absurdistan.

  3. Een interimregering moet natuurlijk aan alle formaliteiten voldoen. De enige formaliteit waar ze niet aan voldoen is een volledig regeerprogramma, wat wel essentieel is om een “echte” regering te vormen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: