Wereld orgasme dag

Het is vandaag wereld orgasme dag voor de vrede. Poepen for peace dus, vrijen voor vrede, neuken voor no more war. Om 7.08h moest iedereen klaarkomen voor meer vrede, veel mensen lagen toen nog te slapen volgens mij maar soit. Om in de stemming te blijven een liedje van Serge Gainsbourgh en enkele seksfacts voor de google.

-Het dier met het grootste geslachtsdeel, in verhouding met zijn lichaam, is de zeepok. Zijn penis kan tien keer de omvang van zijn lichaam aannemen.

– In het Amerikaanse stadje Willowdale, gelegen in Oregon, is het verboden voor de man om te vloeken tijdens het vrijen.

– De Egyptische farao Cleopatra bezat een van ’s werelds eerste vibrators: een kleine container gevuld met zoemende bijen.

– In Libanon is het legaal voor mannen om seks met dieren te hebben. Het dier moet wel vrouwelijk zijn.

– Het orgasme van een varken kan een half uur duren.

– Mensen uit IJsland zijn de grootste fans van vibrators: 52 procent van de bevolking heeft er eentje

– Elke dag hebben 200 miljoen koppels seks.

– Een buideldier heeft twee vagina’s.

– Volgens een enquête van Durex hebben Chinezen het grootste aantal bedpartners gehad. Gemiddeld slapen ze met 19 verschillende mensen. Uit dezelfde ondervraging bleek wel dat slechts 11 procent van de Chinezen al eens een orgasme heeft gehad.

– In de 15e eeuw werden de prostituees in het Italiaanse Venetië verplicht om topless rond te lopen.

– De mannelijke bidsprinkhaan kan zijn hoofd er niet bijhouden tijdens het vrijen. Het vrouwtje rukt het hoofd af tijdens het stoeien

– Toen de Egyptenaren in de 13e eeuw voor Christus het huidige Libië veroverden, verwijderden ze 13.320 penissen van de verslagen soldaten

Edit van de edit:156.576 mannen en 151.096 vrouwen. Dit is de verdeling van het aantal mannen en aantal vrouwen in ijsland wat dus betekent dat er in ijsland 49,1 % vrouwen wonen en 50,9 % mannen. Dus hebben als je logisch nadenkt 2,9 procent van de mannen ook een vibrator in huis. Zou dit ook het hoogste aantal ter wereld zijn? Danku joksie voor de terechte opmerking. En dank u nogmaals voor de recentere cijfers!

~ door hoofdtelefoon op december 22, 2007.

4 Reacties to “Wereld orgasme dag”

  1. Als nu blijkt dat minder dan 52% van de bevolking van Ijsland uit vrouwen bestaat, ga ik me vragen beginnen te stellen.

  2. […] Original post by hoofdtelefoon […]

  3. tja als tien procent van de mannen homo is dan komen we er wel denk ik 🙂 maar dat is eigenlijk wel een mooie opmerking want dat zou betekenen dat bijna elke vrouw in ijsland een vibrator heeft.

  4. Omg Omg ik zocht het even op: Males 156,576 . Females 151,096 in 2006. Wat doen al die Ijslandse mannen toch met een vibrator..?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: