De Peter van de veire hype

Mijn blog krijgt hier duidelijk meer bezoekers de laatste tijd. En dat is niet te wijten aan 1 miljoen handtekeningen voor een gratis europese bbq. Nee dat is duidelijk doordat veel mensen geinteresseerd zijn in het nieuws over Peter van de Veire. Zo’n 50 per dag. Ik kan jullie alleen nog meer vertellen op maandag 21 januari er in het laatste nieuws stond dat Peter ging scheiden. En dat dat van de blonde vriendin duidelijk waar is. De rest hou ik voor mezelf. Want ik ben geen riooljournalist. Maar hou wel van wat extra hits. Vandaar deze extra post over peter van de veire die een blonde vriendin in Leuven heeft maar waar hierover eigenlijk niet meer info staat dan al geweten was.

Het uitreksel uit het bewuste artikel in het laatste nieuws tenslotte

“(…) Niet om er weer bij zijn partner en drie kinderen Jitske, Kato en Hebe in te trekken, wel om helemaal in zijn eentje tot rust te komen. Aan zijn relatie met vriendin Conny was immers al voor ‘Music for Life’ – het samenlevingscontract werd op 4 december 2007 verbroken – een einde gekomen. “De inwoners van het dorp waar Peter woont, hebben al opgemerkt dat Van de Veire al enige tijd op een ander adres alleen woont. Zelf wil hij daar geen commentaar over geven. Peter heeft zijn privéleven altijd afgeschermd, en dat wil hij nu ook doen”, klinkt het in de naaste omgeving van Peter “

Maar blijkbaar werd bij Phara het laatste nieuws hard aangepakt voor dit bericht. Hoewel ze het 11 dagen na mij publiceerde. Tja blogs zullen niet genoeg nieuwswaarde hebben zeker. Getuige ook het artikel veel ruis weinig signaal, van een paar weken terug.

En Ohja, hij blijft natuurlijk wel schitterende radio maken!

De afbeelding “http://www.radiovisie.eu/main/images/site/PeterVandeVeire(babbel).jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Op deze foto ziet hij er wel een beetje moe uit maar dat is waarschijnlijk door de lange nachten die hij combineert met vroege ochtenden :)…

~ door hoofdtelefoon op januari 26, 2008.

Eén reactie to “De Peter van de veire hype”

  1. Mijn post kwam er nadat ik eerst jouw bericht op het internet had gelezen, Het Laatste Nieuws had gelezen en van verschillende studenten hier in Leuven (ik studeer ook in Leuven vandaar) had gehoord dat Peter hier wel eens over de vloer komt 😉 Nu ja, zolang hij goede radio maakt, zal er wel geen haan om kraaien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: