Sorry pass

Gelezen op dirty jos:

Morgen is er de grote staking bij de NMBS, hierover vinden we op de website van het staatsbedrijf volgend bericht:

De NMBS wenst zich te verontschuldigen voor de ongemakken die deze staking met zich meebrengt en biedt haar Treinkaarthouders een Sorry Pass aan.
Vanaf 21 mei tot en met 30 juni 2008 kan elke treinkaarthouder die in het bezit is van een treinkaart geldig op 20 mei 2008 aan het loket van zijn keuze één gratis Sorry Pass aanvragen.

Elke treinkaarthouder (Trajecttreinkaart, nettreinkaart, schooltreinkaart, Railflex, Campus) krijgt één Sorry Pass. Deze Pass blijft geldig tot en met 31/12/2008 en is niet persoonlijk. Dit wil zeggen dat u de Sorry Pass kan doorgeven aan een familielid/vriend/kennis (doorverkoop is ten strengste verboden).

Wat dus simpelweg wil zeggen dat u, vanaf 21 mei, gewoon naar een loket moet gaan met je campuskaartje dat morgen geldig is, en je krijgt dan een gratis heen-en-terug-rit in de plaats.

Ik denk dat alle studenten dit maar moeten doen, zodat de nmbs eens goed voelt wat ze alle pendelaars en anderen aandoen en dat het respect voor hen zal blijven dalen op deze manier. Heel het openbaar vervoer trouwens. Ik stond vandaag nog maar eens te wachten op de bus die 25 minuten te laat was. Daardoor mijn trein gemist. Je zou er al geen openbaar vervoer meer voor nemen.

Maar dus een bericht aan iedereen, rep je woensdag naar het dichtsbijzijnde station en ga er een sorry pass halen en ga er eens mee naar de zee ofzo :D.

~ door hoofdtelefoon op mei 19, 2008.

Eén reactie to “Sorry pass”

  1. Ja ik had er al van gehoord en ga dat zeker doen. Als ik de NMBS zomaar gratis stuff kan afluizen ga ik dat zeker doen !!

    Heb vandaag wel een uur op de bus kunnen zitten om nog in Mechelen te geraken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: