Wie ben ik?

De jongen achter hoofdtelefoon werd 20 jaar geleden geboren in een Leuvens ziekenhuis. Na omzwervingen langs Grimbergen kwam hij in Zemst terecht.

Hij doorliep zijn kleuterklas in de Pius X school in Mechelen, volgde hij lager onderwijs in de Veldenstraat in Mechelen en ging daarna naar het Sint-Romboutscollege eveneens in Mechelen. Na zijn gewone studies koos hij eerst voor de richting industrieel ingenieur. Hij hield dit 2 jaar vol en slaagde met vrucht elk jaar. Maar besloot dat het na deze twee jaar welletjes geweest was. De mensen stonden hem niet aan, de leerstof was te abstract en hij zag zichzelf helemaal niet als ingenieur. Daarom koos hij ervoor om een andere richting in te slaan. Momenteel zit hij in het eerste jaar communicatiewetenschappen aan de KU Leuven alwaar hij zich zeer goed amuseert.

Hoofdtelefoon.wordpress is reeds zijn derde blog, na op zijn space een blog te hebben bijgehouden en door ouderlijke omstandigheden te moeten gestopt zijn op Hoofdtelefoon.blogspot hoopt hij hier verder te kunnen gaan met zijn avonturen, kuren en weetjes de mensheid te verblijden zonder ouderlijk toezicht.

Amuseer u en geniet ervan!

P.S. Hij belooft ook dat hij zal proberen zijn tekstjes wat na te lezen want in dit bijvoorbeeld stonden tot 18/12/07 nog drie fouten en waarschijnlijk meer.


4 Reacties to “Wie ben ik?”

  1. Make peace, not war!

  2. Hiii for Italy!

  3. Wegens ouderlijke omstandigheden…?!

    FREEDOM OF SPEEEEEEEEEEECH

  4. Een mooi stuk, zeker geamuseerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: